Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Kent u onze VIP sponsor IT-Support al?
dinsdag 20 februari 2018 - 09:05

1

IT Support Groep sponsor VV Dongen

Bij IT Support Groep vinden we dat iedereen, altijd en overal veilig moet kunnen werken. En dat is dan ook wat IT Support Groep voor VV Dongen verzorgt door het inrichten, beheersen en beveiligen van de IT omgeving van VVDongen.

Ook VV Dongen heeft de afgelopen jaren een enorme stap gemaakt met mobiel werken. Dit zal nog verder doorzetten en is niet meer weg te denken. Office 365 speelt hier een grote rol in. Alles met maar één doel: sneller en efficiënter samenwerken waar en wanneer jij wilt!

En gaat het een keer mis? Dan staat de servicedesk van IT Support Groep klaar om ons te helpen. Op afstand of ‘gewoon’ op sportpark de Biezen.

 

Gezichten langs de lijn

Even voorstellen…..Deze mannen van IT Support Groep zie je langs de lijn:

Namen: Marc Franken en Kevin van Dijck

Hoe lang al bij VV Dongen betrokken? 2 jaar

Functies Teamleider Advies & Cloud en IT-adviseur

Hoe lang al bij IT Support Groep betrokken? Marc werkt sinds 2010 bij IT Support Groep en Kevin sinds 2013.

 

Wat kan IT Support Groep voor jou betekenen?

Het is vaak lastig om een goed beeld te krijgen van alle IT mogelijkheden die er zijn. Wel of niet in de cloud? Moet ik mijn netwerkbeheer nu wel of niet uitbesteden? Hoe veilig zijn mijn documenten eigenlijk als ik ze opsla? Allemaal vragen waar je graag een onderbouwd antwoord op wilt krijgen.

Bij IT Support Groep geven we jou graag advies en geven we grip op het ongrijpbare van ICT. Alle voorkomende werkzaamheden aan je bedrijfsnetwerk kun je toevertrouwen aan ons. Maar er is meer. ICT is een ruim begrip en kent vele raakvlakken, denk daarbij bijvoorbeeld aan telefonie. Ook hiervoor kun je bij ons terecht! Wij kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om alle ICT mogelijkheden. Daarom geven onze IT-adviseurs graag inzicht en zetten de mogelijkheden voor je op een rij. Mogelijkheden en oplossingen die aansluiten bij jouw organisatie!

IT Support Groep werkt voor en met MKB bedrijven. IT Support Groep ontzorgt bedrijven met een compleet pakket van online en/of offline diensten.

“Heb je een vraag? Twijfel je ergens over? Wil je gewoon eens sparren over jouw IT? Spreek mij gerust aan langs de lijn. ‘Onder het genot van’ vertel ik je graag meer.” Kevin van Dijck – IT Adviseur bij IT Support Groep

 

Bedrijfsvideo: Even binnenkijken bij IT Support Groep: https://youtu.be/G41XCOrSt-wOok

 

Heeft u ook interesse om te sponsoren? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie: sponsoring@vvdongen.nl