3/4 mrt A en B-cat Zuid I afgelast
vrijdag 2 maart 2018 - 12:33

De KNVB heeft in district Zuid-I voor 3 en 4 maart alle wedstrijden uit de categorie  A en B afgelast. Dit betekent dat alle jeugdwedstrijden en seniorenwedstrijden zijn afgelast m.u.v. Dongen JO19-1 (3e divisie-B district West II) en Dongen 1 (Landelijk 3e Divisie).

Indien de wedstrijd van Dongen JO19-1 alsnog wordt afgelast dan spelen ze zaterdag om 14:30 uur thuis een oefenwedstrijd tegen Rhode JO19-1.

Mocht later in het weekend nog worden besloten dat de de wedstrijd OFC - Dongen alsnog wordt afgelast dan speelt Dongen 1 op zondag 4 maart om 13:00 thuis een oefenwedstrijd tegen Halsteren op het kunstgrasveld.

Zaterdag 4 maart staan de volgende oefenwedstrijden gepland:
11:15  Dongen JO13-1 - DESK JO13-1

De afgelaste wedstrijden zullen doorde KNVB waarschijnlijk opnieuw worden vast gesteld op een van de inhaalweekenden die in de speeldagenkalender zijn opgenomen.

5/6 mei (meivakantie)
9/10 mei (hemelvaart)

Eventueel zou het ook nog in het vrije paasweekend van 31 mrt t/m 2 april kunnen worden ingelast.

De afgelaste wedstrijden van 24/25 feb zijn al opnieuw ingepland op 28/29 april (meivakantie).

Het zijn geen van alle gelukkige datums maar meer ruimte is er niet in de speeldagenkalender.