Marco Sprokholt Vrijwilliger vd Maand Februari
donderdag 1 maart 2018 - 20:07

1 De vrijwilliger van de maand Februari is bekend! Op onze oproep  vrijwilligers aan te dragen ontvingen wij onderstaande motivatie waarom Marco Sprokholt de titel deze keer verdient. Een hele goeie keuze vinden wij! Marco is al jaren leider van de teams waar zijn zoon Luuk in voetbalt. Marco regelt werkelijk alles rondom het team. Van het opstellen van een rijschema, het oppompen van de ballen, het tellen van de broekjes en shirtjes na de wedstrijd, tot aan het regelen van het jaarlijks terugkerend Internationaal toernooi.  Altijd is hij bezig om de kids met veel plezier te laten voetballen en ieder seizoen tot een groot succes te laten verlopen. Drie tot vier keer per week is hij bij het team betrokken. Of het nu om een wedstrijd of om een training gaat, in weer en wind staat hij langs de lijn de jongens aan te moedigen. Daarnaast is hij sinds kort  binnen de verenging benaderd voor een werkgroep. Ook hier is hij weer met heel veel plezier ingestapt en steekt er veel van zijn vrije tijd in om vv Dongen beter op de kaart te zetten. Marco is ook nog eens een super fijne betrouwbare kerel waar je als mens en vereniging echt op kan bouwen en vertrouwen. Daarom vind ik dat hij de titel 'vrijwilliger van de maand' dan ook dubbel en dwars verdient en het tijd wordt dat Marco eens in het zonnetje wordt gezet. Bij deze Marco! Gefeliciteerd! Uiteraard ontving Marco naast de bijbehorende oorkonde, een overheerlijke taart, gesponsord door Jumbo Dongen.  Deze werd op een hele hele koude donderdagavond na de training door het team en de begeleiding met smaak genuttigd!