VACATURE: Bestuurslid Technische Zaken
woensdag 14 maart 2018 - 23:16

Ben jij een echt voetbaldier en op zoek naar een interessante en uitdagende vrijwilligersfunctie?

Wij zijn op zoek naar een besuurslid Technische zaken

Als voorzitter van de technische commissie ben je samen met je commissieleden verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en toezicht houden van het door de vereniging te voeren technische beleid. Je neemt plaats in het hoofdbestuur als bestuurslid Technische Zaken.

De technische commissie maakt het beleid op voetbaltechnisch gebied voor de gehele vereniging. De technische commissie legt verantwoording af aan het bestuur, voert het beleid uit, stelt regels op en communiceert en coördineert binnen de vereniging de voetbaltechnische zaken en neemt initiatief om deze te verbeteren en te optimaliseren.

Taken:

-         Uitvoeren en bewaken technisch beleidsplan voor zowel jeugd als senioren

-         Aanstellen trainers, medische staf

-         Organiseert in overleg met hoofdtrainers indeling selectieteams senioren en jeugd

-         Stelt per leeftijdscategorie vast welke vaardigheden de spelers moeten worden aangeleerd.

-         Zorgt voor een goede overgang van de junioren naar de senioren.

Neem voor meer informatie of het uitgebreide functieprofiel contact op via voorzitter@vvdongen.nl.