Wedstrijdsponsor Grillroom-Pizzeria Alanya
vrijdag 16 maart 2018 - 11:36

Al 25 jaar bestaat Grillroom-Pizzeria Alanya in de horeca sector.

Bij hen kunt u niet alleen genieten van overheerlijke handmade pizza's uit steenoven, maar ook van vleesgerechten als döner en shoarma vers van de spies. Uiteraard worden alle maaltijden met liefde en passie voor u klaargemaakt. Grillroom-pizzeria Alanya stelt u in de gelegenheid om zowel binnen als buiten plaats te nemen, zij beschikken over een uitgebreide restaurant en een terras die plaatsmaakt voor vele gasten.

Eet u liever thuis? Dan bent u tevens aan het goede adres.

U kunt hen vinden in het hart van Dongen aan de Hoge Ham 139 t.o. het voormalig postkantoor. Kijk ook eens op http://alanyadongen.nl/  hoe u kunt bestellen met korting!

Benieuwd naar de heerlijke pizza’s van Grillroom-Pizzeria Alanya? Kom dan zondag ook kijken, maar…. op = op!  Wij danken Grillroom-Pizzeria Alanya alvast voor deze heerlijke traktatie!

Ook een keer wedstrijdsponsor zijn? Neem contact op met onze sponsorcommissie via sponsoring@vvdongen.nl