JO11-1 zit niet stil bij afgelastingen.
zaterdag 17 maart 2018 - 23:08

4JO11-1 gaat door ondanks de kou!

Weer geen wedstrijd, balen…van de 4 wedstrijden in de competitie is er pas 1 gespeeld en de rest afgelast. Kortom; sinds half december 1 officiële competitiewedstrijd gespeeld. Het is nu 17 maart. 3 maanden géén competitie, géén wedstrijdritme en straks een verplicht inhaal programma tijdens de schoolvakantie of feestdagen, maar schuiven is dan waarschijnlijk niet mogelijk als de helft van het team met vakantie is.
Ondanks de afgelasting is heeft de JO11-1 vandaag toch nog kunnen voetballen en wel in Goirle tegen VOAB. Dit team komt Dongen nog tegen tijdens de competitie.
In een blaashal met kunstgras werd er twingames gespeeld met 2 teams van 4 spelers en 1 keeper. In de hal waren 3 veldjes die middels boarding en netten waren gescheiden waardoor de bal telkens in het spel bleef. Hierdoor lag het tempo hoog en werd het doel veelvuldig gevonden door de teams.
Uiteindelijk was de einduitslag 42 – 49 in het voordeel van DONGEN JO11-1 en heeft men toch wat wedstrijdritme opgedaan.
Volgende week begint de lente en laten we hopen dat er nu geen afgelastingen meer komen zodat we medio Pinksteren klaar zullen zijn met de competitie.