VACATURE: Fotograaf
dinsdag 20 maart 2018 - 15:58

Jarenlang zijn we verwend met prachtige beelden van de wedstrijden van Dongen 1.
Jeffrey Oomens verzorgde bijna elke zondag de foto’s, maar is hiermee gestopt o.a. omdat hij zelf de voetbalschoenen weer heeft aangetrokken. Heel jammer, maar begrijpelijk.

Een wedstrijdverslag kan eigenlijk niet zonder foto's. Dus zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om (in ieder geval) bij thuiswedstrijden de wedstrijd op de gevoelige plaat vast te leggen.

Voel jij liefde voor het amateurvoetbal en wil je je verder ontwikkelen en/of ervaring opdoen als (sport)fotograaf? Heb je de beschikking over een moderne digitale fotocamera en ben je in staat om kwalitatief goede foto's aan te leveren? Dan is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou! Natuurlijk bezoek je gratis onze thuiswedstrijden en krijg je de beste plek om de wedstrijd door de lens te bekijken.

Interesse?
Stuur een mail naar info@vvdongen.nl of neem contact op met Angela Jansens, tel 06 24 27 81 21.