Jesper van Diest is de Pupil van de Week
woensdag 21 maart 2018 - 10:54

Op zondag 18 maart 2018 bezocht Jesper de wedstrijd Dongen - Quick om zijn favoriete speler Giovanni Henskens weer aan het werk te zien. Dit met het oog op de benoeming van Jesper tot Pupil van de Week voor de wedstrijd Dongen - HBS op zondag 25 maart 2018. Tijdens de spannende door Dongen gewonnen wedstrijd maakte Giovanni weer indruk door zijn spelinzicht, balcontrole, zuivere passing en de wijze waarop hij sturing gaf aan zijn team. Na afloop van de wedstrijd gaven Jesper en Giovanni elkaar de hand met de toezegging elkaar op zondag 25 maart weer te zien.

Jesper speelt dit seizoen in het team JO11-2 op de linkervleugel. Hij is fan van Ajax en zijn favoriete speler daar is Hakim Ziyech. Na de wedstrijd Ajax – Feyenoord in januari dit jaar ontving Jesper uit handen van Hakim een Ajaxbal. Op de foto poseert Jesper met deze bal bij zijn 85-jarige opa Aad van Diest. Opa is ook een voorbeeld voor Jesper, want hij speelde al op 18-jarige leeftijd als rechter middenvelder en spelverdeler in het eerste team van Lisse, in de vijftiger en zestiger jaren uitkomend in de hoogste amateurdivisie van Nederland.

Jesper kijkt erg uit naar zondag 25 maart om zodoende te ervaren wat Dongen 1 allemaal meemaakt voor, tijdens en na de wedstrijd tegen HBS.