Vacature organisatie comité DDOO
woensdag 28 maart 2018 - 09:19

Kees van Dongen stopt met comité DDOO.

Komend jaar zal voor de 25e keer het DDOO toernooi worden georganiseerd. Het zaalvoetbal evenement in de kerstvakantie voor de vier dongense veld voetbal verenigingen.

Er is een organisatie comité waarin van elke vereniging twee mensen zitting hebben. Op dit moment zijn dat namens onze vereniging, Bouke Derks en Kees van Dongen.

Kees is daar voorzitter en penningmeester van.

Wij zoeken een vervanger voor Kees, hij zal de organisatie van het komende toernooi nog wel verzorgen maar zou graag een opvolger hebben, die de voorbereidingen etc. van dit jaar al kan mee maken, zodat deze het toernooi van 2019 mede voor zijn of haar rekening kan nemen.

De functie omschrijving

Samen met de andere comité leden het voorbereiden van het DDOO toernooi. Er zijn in totaal vijf vergaderingen van elk ongeveer 1 tot 1 ½ uur. Deze worden in de tijdzone van september tot en met december gehouden.

Besproken wordt welke dagen en welke uren er moeten worden gehuurd in de Salamander.

De vertegenwoordigers van vv Dongen gaan ongeveer in oktober na welke spelers er mee willen doen aan dit toernooi. Bouke ( en Kjell ) verzamelen de inschrijvingen en gaan kijken hoeveel teams vv Dongen kan maken voor de deelname. Tijdens één van de vergaderingen gaan zij rond de tafel met de andere verenigingen en bekijken of zij en hoe ze het dagdeel toernooi in elkaar kunnen zetten.

Er worden afspraken gemaakt wie, welke sponsoren zij gaan benaderen om de organisatie financieel te steunen. En er wordt bekeken welke herinneringen er voor de spelers besteld moeten worden.

Ook worden er scheidsrechters gezocht die de wedstrijden tijdens het toernooi willen fluiten. In de morgen- en middag- dagdelen fluiten de leden van het comité vaak zelf aangevuld met scheidsrechters.

Tijdens de toernooien zijn de comité leden aanwezig om de wedstrijden goed te laten verlopen, denk aan het afroepen van het beginnen van de wedstrijden, het bijhouden van de tijd, stand, enz enz. Ook het nemen van foto’s van het publiceren na het toernooi in het weekblad voor Dongen en om deze te communiceren naar de sponsors van de betreffende toernooien.

Dit zijn in grote lijnen de werkzaamheden van de leden van het DDOO comité.

Heb jij interesse en wil je een paar dagen vrijmaken voor onze jeugd, neem dan snel contact op met Kees van Dongen 06 10263072