Vrijwilliger van de maand Maart: Rene Kuijpers
woensdag 28 maart 2018 - 09:34

Op een regenachtige dinsdagavond begaf een afvaardiging van de vrijwilligerscommissie zich naar het trainingsveld waar de JO15-6 net begonnen was aan de warming-up. Waarom? Omdat daar zich de Vrijwilliger van de Maand Maart bevond, Rene Kuijpers. Rene is leider/trainer/coach van de JO15-6 en genomineerd door mensen rondom het team. Hun motivatie:

Al snel bleek dat er weinig ouders zich in wilden/ konden zetten voor het team. Rene heeft zich toen niet alleen aangeboden als leider/coach van het team, maar is ook nog training gaan geven nadat een andere ouder de handdoek in de ring heeft gegooid. Als Rene de training op dinsdag niet was gaan geven had het team helemaal geen trainingsmoment gehad, want voor de training van donderdag is helaas niemand meer gevonden in 2017. Hij moet hiervoor eerder op zijn werk in Utrecht weg en die uren op een ander moment inhalen.

En dat vonden wij een meer dan prima reden om Rene de titel Vrijwilliger van de Maand Maart te geven! Proficiat Rene!

Naast de oorkonde ontving Rene een heerlijke taart, gesponsord door Jumbo Dongen, die ongetwijfeld na afloop van de training met het hele team genuttigd is. Succes JO15-6 voor de rest van het seizoen, en koester zo'n geweldig trainer/leider!