Jesper van Diest had een Superdag!!
maandag 2 april 2018 - 17:29

Alle spelers en de staf van Dongen 1 en de organisatoren van de vereniging wil ik ontzettend bedanken voor de geweldige middag op zondag 25 maart. Ik mocht aanwezig zijn bij de voorbespreking van de wedstrijd tegen HBS, in de kleedkamer met de spelers genieten van knallende muziek, meedoen met de warming-up op het veld en een paar vrije trappen in de kruising schieten, in de line-up met de spelers, een doelpunt maken in het doel van HBS en de hele wedstrijd in de dug-out zitten. En in de rust met al mijn teamgenoten van JO11-2 penalties nemen. Na afloop van de spannende door Dongen gewonnen wedstrijd ging ik nog even op de foto met oud-international Ruben Schaken. Maar het allermooiste was toch wel de bal met de handtekeningen van alle Dongen 1  spelers die ik uit handen van mijn favoriete Dongen 1 speler Giovanni Henskens in de kantine ontving. En ik werd ook nog geïnterviewd. Deze middag zal ik nooit vergeten en ik hoop het nog eens te mogen meemaken. Iedereen bedankt voor deze fantastische middag.

Groeten, Jesper van Diest