JO13-1 KLEURRIJKE OVERWINNING TEGEN LRC LEERDAM
zaterdag 7 april 2018 - 22:45

1Na vorige week de koppostie te hebben herpakt, was het deze week uit tegen LRC in Leerdam. Enigszins ontdaan begonnen de jongens aan de wedstrijd. Broeken te kort! Hoe gaan we dit oplossen? Gelukkig kregen we enkele broekjes van sportief LRC. Een kleurrijk Dongen startte uiteindelijk de wedstrijd.
Na een kwartier te hebben gespeeld viel de 0-1. Een hele mooie goal van Rick Verbunt. 10 minuten later 0-2, weer Rick Verbunt! En net voor rust viel de 0-3. Een eigen goal door te tegenstander, vanuit een corner.
Een mooie stand om de rust in te gaan. Maar iedereen had nog de wedstrijd tegen Made in zijn hoofd zitten. Toen is een 3-0 voorsprong weggegeven met een gelijkspel. Dat moet de jongens niet weer overkomen! De boodschap vanuit de trainers was dan ook, om te scoren en de wedstrijd glansrijk te winnen.
Dat hebben ze gedaan! 0-4 wéér door Rick Verbunt. Die was in topvorm vandaag! Maar ook de rest van het team heeft erg goed gevoetbald. Dongen had duidelijk de overhand. 5 minuten voor het einde van de wedstrijd kreeg Dongen nog een corner. Teun de Leeuw krulde de bal heel mooi richting doel. Ja, wie had hem nu gezet? Hij werd opgeëist door Gijs, maar ook Teun was overtuigd van het feit dat hij had gescoord. Even discussie, maar Gijs heeft de laatste goal op zijn naam staan. Als de reporter het goed heeft begrepen.
Eenmaal thuis nog een geruststellend bericht dat de broekjes weer terecht waren. Volgende week in volledig eigen tenue tegen WSC. Een gewaagde tegenstander.