Dramatische wedstrijd van jo 13-3
zaterdag 14 april 2018 - 23:54

We begonnen al met n stroef begin, de wedstrijd thuis tegen Be Ready, er waren geen scheidsrechters en qua trainers/leiders was t ook erg uitgedund door andere noodzakelijke bezigheden. Anja wilde onze wedstrijd wel fluiten zodat we toch konden spelen. Daar gingen we dan, met de geweldige wedstrijd van vorige week nog in het geheugen gingen we van start. Hoe stroef de voorbeschouwend was, zo stroef ging het ook op het veld. Het leek wel of de bal loei heet was, steeds als we de bal hadden werd hij met een rot vaart weggetrapt, zonder te kijken waar, als tie maar weg is. Tot overmaat van ramp moesten we onze top keeper Job wisselen omdat hij vorige week een vervelende blessure opliep, aangezien wij niet zo rijk zijn met reserve keepers offerde Tom zich op, hij deed t goed, totdat de scheidsrechter het signaal van de grensrechtster negeerden voor buitenspel en de tegenpartij Be Ready kon scoren. 0-1 stonden we achter, zo gingen we ook de rust in. Hopelijk kon de leider het tij Job werd weer opgelapt in de hoop dat hij de wedstrijd uit kon spelen en de veldspelers hun eigen plaats weer hadden. Het ging even goed, totdat de tranen in Job zijn ogen stonden, hij kon echt niet meer, hij moest echt gewisseld worden, nu was Luke degene die de keepershandschoenen aandeed, niet geheel vrijwillig maar hij stond er toch maar. Het liep iets vlotter maar totaal geen vergelijk met vorige week, deze tegenstander was zo lastig, die verdedigde met 10 man daar is niet doorheen te komen, tel daar de onnodige fouten van ons erbij op, dan weet je dat je deze wedstrijd niet gaat winnen. Toen ook nog Menno uitviel met een blessure veroorzaakt door de tegenstander waren de rapen gaar, dit was niet de middag van jo 13-3. Toch zag Juan een klein, heel klein gaatje om te scoren, gelukkig, het werd gelijk, buiten nog een kopbal van Brayen die over ging, was de wedstrijd gespeeld, de jongens gingen weer verder met het praten over Fortnite en de wedstrijd was weer vergeten. Op naar volgende week, Waspik staat op het programma, laten we hopen dat we dan weer onze mannen van jo 13-3 zien spelen.