v.d. Noort Kidsclub Line-Up 20 mei
vrijdag 11 mei 2018 - 05:30

Beste kidsclubleden en ouders,

Zondag 20 mei 2018 mogen wij de line-up verzorgen. Hiervoor hebben wij 22 jongens en meisjes nodig.

Lijkt jou het leuk om aan de hand van een voetballer van het eerste elftal het veld op te gaan? Vraag dan aan je ouders of ze een mail willen sturen naar kidsclub@vvdongen.nl met daarin je naam/emailadres en telefoonnummer.

Je wordt dan op 20 mei om 13.15 verwacht op het sportpark de Biezen. Je mag één begeleider gratis meenemen met je wie je de wedstrijd kunt bekijken

Je ontvangt van ons een tenue wat je mag lenen. Na de line-up zien we je dan graag terug in de kleedkamer waar dan nog iets lekkers voor je klaar staat.

Aanmelden graag UITERLIJK 14 mei!

Bij meer dan 22 aanmeldingen zullen we eerlijk gaan loten. Uiterlijk 16 mei hoor je van ons of je met Dongen 1 of Hercules het veld op mag!

Met sportieve groet,

Van Den Noort Kids Club VV Dongen