Nieuwe trainer Dongen 2 bekend
woensdag 9 mei 2018 - 11:01

Freddy Kruijs volgt met ingang van het seizoen 2018 – 2019 Marc Oomens op als trainer van Dongen 2. Daarnaast neemt Freddy de taak van Hoofd Jeugdopleiding op zich. Op deze manier ontstaat er een kort lijntje tussen de jeugd en de selectie-elftallen.

Freddy is uiteraard geen onbekende. Al jaren als jeugdtrainer verbonden aan de club en daarnaast heeft hij inmiddels zijn sporen verdiend als hoofdtrainer bij OBW en SCO uit Oosterhout.

Eerder al bereikten wij overeenstemming met Mart van Bree (JO19), Lars Jansens (JO17), Luke van Overbeek (JO15),Jeffrey Weeterings (JO13) en Yenal Ergisi (JO11).

Binnenkort worden de formaliteiten verder afgewikkeld en presenteren we de nieuwe (jeugd)trainers nader.