Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Dongen Steunt Thomashuis
maandag 14 mei 2018 - 17:13

2

Elk jaar reikt VV Dongen, onder de noemer Dongen Steunt, een cheque uit aan een plaatselijk goed doel/initiatief. Dit jaar viel de keuze op Thomashuis Dongen, een huis waar acht mensen met een verstandelijke beperking een fijn en gezellig (t)huis vinden bij zorgondernemers Diana de Bruijn en Rik Huijben.

Eregasten
Zondag 6 mei waren zij eregast tijdens de wedstrijd Dongen-De Meern. Na een rondleiding op het sportpark gingen Hans, Peter, Daan, Chris, Bianca, Marjolein, Ruth, Rachelle, Diana en Rik op de foto met het voltallige team van Dongen. Daarna zochten ze, uitgerust met toeters en ratels, een mooi plekje op de tribune om hen aan te moedigen.  En met succes, want de wedstrijd werd met 3-0 gewonnen

Cheque
Na afloop van de wedstrijd werd de cheque van Dongen Steunt t.w.v. € 900,00 uitgereikt en ontvingen de bewoners nog een VV Dongen goodiebag en een heuse medaille. Vooral die laatste werd met groot gejuich ontvangen. Het was een zeer geslaagde middag waar zowel de gasten van het Thomashuis als VV Dongen van hebben genoten.

Dongen Steunt
Onder de noemer ‘Dongen Steunt’ leveren ambassadeurs een financiële bijdrage aan de jeugdafdeling van VV Dongen. Een gedeelte van deze ambassadeursbijdrage wordt door VV Dongen jaarlijks aan een ander goed doel/vereniging binnen Dongen overhandigd. Met deze combinatie van sponsoring, activering én het tonen van lokale betrokkenheid, positioneert VV Dongen zich nadrukkelijk als een maatschappelijk verantwoorde sportvereniging waar veel meer gebeurt dan alleen voetbal.

Ambassadeur
Als ambassadeur van Dongen Steunt straalt u uit dat u niet alleen VV Dongen een warm hart toedraagt, maar ook dat u uw maatschappelijke betrokkenheid toont en uw verantwoording neemt. Eigenlijk dus iets om trots op te zijn. Interesse? Stuur een mail naar info@vvdongen.nl en er wordt zsm contact met u opgenomen.