Kampioenskandidaten in beeld
donderdag 31 mei 2018 - 19:37

Het seizoen 2018-2019 zit er bijna op. Komend weekend worden er nog een aantal wedstrijden gespeeld en dan zijn de competities weer beeindigd. Afgelopen week hebben  gelukkig weer een aantal Dongen teams het kampioenschap in de wacht weten te slepen.

Dongen JO11-4

Door een puike 0-2 overwinning tegen naaste concurrent SC 't Zand zijn ze kamipoen geworden in de 4e klasse 08

Dongen JO11-5

In hun laatste wedstrijd tegen SC 't Zand JO11-6 boekte ze een mooie 8-1 overwinning en daardoor zijn ze kampioen geworden in de 5e klasse 14.

Dongen 8

In de voorlaatste wedstrijd uit tegen Reeshof 5 werd het kampioenschap in de reserve 6 klasse 16 met een 0-3 overwinning in de wacht gesleept.

Komend weekend kunnen er nog twee teams kampioen worden.

JEUGD:

Dongen JO17-4
Zaterdag 2 juni wordt om 11:30 uur de laatste thuiswedstrijd gespeeld tegen Waspik JO17-2. Bij winst steken ze koploper Irene'58 voorbij en kan het kampioenschap worden gevierd.

SENIOREN:

Dongen 5
Zondag 3 juni om 11:30 spelen ze uit tegen SAB 2 die 2e staan op 3 punten achterstand en een nadelig doelsaldo van -11 op Dongen. Een kleine nederlaag zou voldoende zijn maar meer een gelijkspel of overwinning voelt toch beter.

Voor een tataaloverzicht van alle competitiestanden klik HIER.

Alle teams veel succes in deze beslissende wedstrijden