Van Bree langer bij VV Dongen
maandag 15 januari 2007 - 11:12

Trainer Mart van Bree en VV Dongen gaan na afloop van de competitie nog een jaar met elkaar door. De oefenmeester uit Terheijden is aan zijn derde seizoen bezig bij ons eerste elftal. Tevens heeft assistent trainer Tom Smits ook zijn contract met een jaar verlengd. Theo Maréchal zal vanaf het volgende seizoen de taak van Peter Verduyn overnemen als vertegenwoordiger van de A-B-C-D jeugd. Theo is nu nog de trainer van de B1 en deze staan momenteel bovenaan in de competitie. Hij zal zijn uiterste best doen om het seizoen af te sluiten met een kampioenschap. De competitie voor VV Dongen begint 21 januari met de uitwedstrijd naar Oosterhout. Dit is meteen een belangrijke wedstrijd en onze jongens zullen een twaalfde man zeer zeker kunnen gebruiken. We hopen dan ook dat er veel supporters naar Oosterhout komen om onze mannen aan te komen moedigen.Vervolgens spelen ze dinsdag 23 januari voor de vierde ronde van de KNVB-beker thuis tegen zaterdageersteklasser Nivo-Sparta op sportpark “De Biezen”. Aanvang 19.30 uur.

Bestuur VV Dongen