Dongen versterkt zich met vijf nieuwelingen
maandag 28 mei 2018 - 14:17

Dongen versterkt zich met vijf nieuwe spelers.

Oguzhan Kazanci (24 jaar) is een linker verdediger die bij NAC de jeugdopleiding heeft doorlopen tot aan het beloftenteam. Gedurende 1 jaar zat hij bij het 1e van NAC. Hij koos daarna voor een avontuur in Turkije, waar hij een half jaar bij Tepecikspor 1 speelde. Na een tijdelijk verblijf bij Victoria 03 maakt hij de overstap naar Dongen.

Mitch van der Ven (23 jaar) komt over van OJC Rosmalen. De aanvallende middenvelder volgde de jeugdopleiding bij Willem II en FC Eindhoven en speelde eerder bij JVC Cuijck.

Thom Avontuur (23 jaar) speelde de afgelopen vijf jaar op het middenveld in VV Rijen 1. Thom speelde daarvoor in de jeugd van RAC en NAC Breda.  Hij kwam uit voor Winthrop University (VS) en is de laatste drie jaar aanvoerder bij VV Rijen waar hij een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de mooie prestaties van onze buurvereniging.

Renzo Pereira, is al enkele jaren actief bij OJC Rosmalen. De verdedigende middenvelder speelde daarvoor in de jeugd van VVV en Roda en kwam uit voor Real Lunet.

Gideon Kingongo, (20 jaar)een vleugelaanvaller die overkomt van vv Gemert. Gidoen heeft een kort verleden in de jeugd van Willem II.

Daarnaast zijn wij blij dat vijf talentvolle jongens van onze eigen JO19-1 de stap naar de selectie maken.
Binnenkort volgt een nadere kennismaking, inclusief foto's, met de nieuwe spelers.

Wij heten allen welkom bij onze club en wensen hen veel succes!