Bijna dubbelslag voor de JO11-4
zondag 3 juni 2018 - 13:44

2De bijna dubbelslag van JO-11-4

Wat een seizoen voor dit team. Na een wat onwennig begin zonder 2 basisspelers van het vorige seizoen heeft trainer en (mental) coach Muhsin een solide opstelling kunnen maken. Ik stel ze graag aan u voor. Keeper Lucas ijzersterk in de goal, op de rechterflank in de verdediging Max en Batu . Op links vinden we Rijk “de stofzuiger” samen met en Zip. Centraal midden staat Sven. Mikail en Djenno beide in de spits.
De eerste wedstrijden in de kou, even wennen aftasten maar de resultaten zijn er. Winst. Het gaat goed de groep groeit en stijgt soms boven zichzelf uit. Bijna altijd worden ze toch nog even met de beide benen op de gronde gezet met een tegen doelpunt. De eerste helft blijft voor het team aftasten, maar staan we eenmaal op winst gaan ze los en verpulveren ze soms tegenstanders met uitslagen van zelfs 14-1. We winnen ook de bekerwedstrijden een voor een.
Het loopt naar het einde van het seizoen als duidelijk word dat t ’Zand de grootste tegenstander gelijk staat met wedstrijd punten. Met nog diverse inhaalwedstijden op de woensdag avond gaat het op de laatste competitie wedstrijd erom spannen. Uit naar t’ Zand, na een wat rommelig begin op deze zeer warme zaterdagmorgen komen we voor 1-0. Mooi begin nu vasthouden. De tegenstander is groter en gaat een gemene tackle niet uit de weg. Toch weten we te scoren 2-0. En voordat we het in de gaten hebben einde wedstrijd. Tsjakka Kampioen verdiend mannen.
Nog een finale bekerwedstrijd afwerken en einde seizoen. Ondanks het uitdrukkelijke verzoek van de KNVB om het eigen team op te stellen heeft de tegenstander er 4 geleende spelers ingezet. Wij gaan ervoor. Hilvaria uit in Terheijden let’s go.
0-1 het begin is er, kort daarna volgt 1-1 we spelen tegen onszelf, we maakten foutjes en voordat we het wisten stonden we 5-1 achter, de laatste 10 minuten vonden we ons eigen spel, speelden we aanvallend en agressief. Het wordt 5-2 en kort daarop 5-3 maar helaas……… einde wedstrijd.
We worden 2e in de finale, een knappe prestatie voor het gehele team, zoals de coach ook zegt ”we winnen samen en we verliezen samen”. Ondanks dat we geen dubbelslag hebben kunnen halen kijk ik met een trots gevoel terug op afgelopen seizoen. Het team en de prestaties van de heren van JO-11-4 Kampioenen!! Ouders/verzorgers, sponsor Korsmit, supporters, invallers en spelers bedankt voor dit onvergetelijke jaar.

Was getekend
Frank Moelands