Danouk Klijn-Laurijsen overleden
zondag 17 juni 2018 - 11:38

Afgelopen zondag kregen wij het onvoorstelbaar droevige bericht van het plotselinge overlijden van Danouk Klijn-Laurijsen. Danouk is de vrouw van Siem Klijn, speler van Dongen 8, maar ook de dochter van onze wedstrijdsecretaris Jan Laurijsen en zijn vrouw Mariëtte, en zus van Pepijn.

Dit vreselijke nieuws sloeg in als een bom en liet ons allen verslagen en bedroefd achter.

Siem verliest niet alleen zijn vrouw, maar ook de allerliefste moeder van hun zoontjes Sef (2 jaar) en Len (2 weken).  Opeens stond de wereld stil en zal het nooit meer hetzelfde zijn. Hoe kan het leven, wat zo zonnig was, opeens zo droevig en donker worden? Het is niet eerlijk….

Wij leven intens mee met de familie en wensen hen ontzettend veel kracht om dit grote verlies samen te dragen.

Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig dat we weten te zeggen.