Veteranen gaan naar Duitsland
zondag 17 juni 2018 - 18:07

1Kamelen naar minivoetbal toernooi in Brühl.

Komend weekend (23-24 juni) gaan de kamelen weer naar het buitenland. Dit keer naar Brühl in Duitsland, waar eerst bij de plaatselijke vereniging gevoetbald wordt. Het is een miniveld toernooi voor 37 plussers (U-37). Dat ligt de kamelen wel, al hebben onze oosterburen er nog hun twijfels over (zie de bijgevoegde passage uit het programmablad).
Na afloop wordt het weekend vervolgd met een bezoek aan Keulen. Behalve bij de Dom, zal ook een stop gemaakt worden op de Markt om ’s avonds de wedstrijd Duitsland - Zweden te bekijken. We zullen zeker opvallen, mochten we er in een geel Dongen-tenue verschijnen. Voor de nabeschouwing van deze wedstrijd zullen ongetwijfeld voldoende locaties beschikbaar zijn.
Na de overnachting staat nog een kort zondagprogramma gepland om vervolgens bijtijds weer huiswaarts te keren.