Teamindeling nieuw seizoen 2018-2019
zondag 8 juli 2018 - 16:02

Beste Jeugdleden,

Elk jaar is het weer een vraag: In welk team speel ik het komende seizoen?
De coördinatoren zijn de afgelopen weken weer druk bezig geweest om de teams per categorie samen te stellen. Wij denken dat dit is gelukt. Vanaf vandaag staan de teams voor komend seizoen op de site. Jullie gaan eerst lekker van de vakantie genieten en de trainingen starten dan weer op 22 augustus. Aan het trainingsschema wordt momenteel hard gewerkt en zal tzt op de site worden geplaatst.
Voor nu wenst de jeugdcommissie jullie een fijne vakantie toe en voor straks een sportief en plezierig seizoen 2018-2019.

Groet,
Peter van Heteren
Voorzitter Jeugd VV Dongen

Aanvulling ledenadministratie,

Helaas zijn er nog enkele spelers, waarvan  de overschrijving nog niet is afgerond, niet ingedeeld. Verder moeten de coördinatoren nog divese plekken voor leiders en trainers invullen. Zodra de overschrijvng rond is en ook de verdere invulling voor de begeleiding, komt dat ook op de site te staan. Ook moeten helaas nog enkele teams op de site toegevoegd worden, omdat de teamindeling sterk veranderd is t.o.v. de indeling in het afgelopen seizoen. Als voorbeeld noem ik JO13-6 en JO10-1. Aan deze oplossing wordt momenteel gewerkt.
Verdere vragen over de indeling bij de jeugdafdeling kunnen jullie bij de betreffende coördinatoren kwijt. Hun gegevens staan op de site onder www.vvdongen.nl/algemeen/organisatie/Jeugdcommissie.

Met sportieve groeten,
Bouke Derks