Bestel nu je seizoenkaart!
woensdag 14 augustus 2019 - 15:33

Seizoenkaart 2019-2020 weer beschikbaar!

De selectie van Osman Erbas zit al vol in de voorbereiding en heeft al drie oefenwedstrijden gespeeld, maar voor het "echie" start Dongen 1 aanstaande zaterdag voor de beker tegen Drachtster Boys in Drachten.

Na een wisselend afgelopen seizoen in de derde divisie hebben de kanaries zich weer staande weten te houden en hopen er ook dit jaar weer een mooi seizoen van te maken. Voor de echte voetballiefhebbers is de derde divisie aantrekkelijk om naar te kijken en doen de teams niet veel voor elkaar onder. Een heerlijke zondagmiddag dus!

De competitie begint op zondag 25 augustus. Dongen speelt dan om 14.30 uur thuis tegen EVV uit Echt.

Wilt u ook in het seizoen 2019-2020 geen wedstrijd missen? Kies dan voor een seizoenkaart! U profiteert dan bovendien van een aanzienlijke korting t.o.v. losse entreekaarten voor reguliere competitiewedstrijden.

De prijs voor een seizoenkaart bedraagt € 75,00 (incl. BTW), een besparing van maar liefst € 44,- op de prijs voor losse kaarten! Seizoenkaarten voor 65+ers en kinderen tot 12 jaar kosten € 50 (incl. BTW).

Regel nu snel en eenvoudig uw nieuwe seizoenkaart door ter bevestiging een mailtje met uw adresgegevens en geboortedatum te sturen naar; info@vvdongen.nl

Na ontvangst van uw aanmelding ligt uw seizoenkaart voor u klaar bij de kassa bij de eerst volgende thuiswedstrijd na aanmelding met de daarbij behorende factuur.