Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Bestel nu je seizoenkaart!
donderdag 9 augustus 2018 - 19:32

1

We zitten midden in de vakantieperiode, maar voor Dongen 1 start binnenkort de voorbereiding voor een nieuw seizoen Derde Divisie. Afgelopen seizoen presteerden De Kanaries opnieuw uitstekend en eindigden op een hele mooie vierde plaats. Dit jaar staat er een nieuw trainersduo voor de groep, en begroeten we bovendien een aantal nieuwe spelers.

De competitie begint op zondag 26 augustus. Dongen speelt dan om 14.30 uur uit tegen TEC.

Wilt u ook in het seizoen 2018-2019 geen wedstrijd missen? Kies dan voor een seizoenkaart! U profiteert dan bovendien van een aanzienlijke korting t.o.v. losse entreekaarten voor reguliere competitiewedstrijden.

De prijs voor een seizoenkaart bedraagt € 75,00 (incl. BTW), een besparing van maar liefst € 44,- op de prijs voor losse kaarten! Seizoenkaarten voor 65+ers en kinderen tot 12 jaar kosten € 50 (incl. BTW).

Regel nu snel en eenvoudig uw nieuwe seizoenkaart door ter bevestiging een mailtje met uw adresgegevens en geboortedatum te sturen naar Cindy Roovers; info@vvdongen.nl

Na ontvangst van uw aanmelding wordt seizoenkaart 2018-2019 in de week voor de eerste thuiswedstrijd toegezonden inclusief de bijbehorende factuur.