Digitale spelerspassen.
woensdag 15 augustus 2018 - 14:00

De KNVB heeft onderstaande melding over de foto’s op de digitale spelerspassen doorgegeven naar alle verenigingen.

De melding is:
“Vanaf 21 juni is het weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor het begin van komend seizoen, maar uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

Let op: Zoder correcte en herkenbare pasfoto kan de scheidsrechter beslissen dat je niet mag meedoen bij een comeptitie- of bekerwedstrijd!

Daarnaast nog een advies van vv Dongen om de zichtbaarheid van de pasfoto’s op de digitale spelerspas om te zetten naar “Normaal” of “Beperkt”. Dit verzoek i.v.m. het zichtbaar zijn voor leiders en trainers van het aantal gele en eventuele rode kaarten voor spelers.
Hierbij het dringend verzoek om niet “Afgeschermd” te gebruiken. In dit geval is er geen controle mogelijk door de leiders en trainers.

Spelers jonger dan 16 jaar kunnen hun gegevens en pasfoto uitsluitend via hun ouder/verzorgers laten aanpassen. Lees daarvoor bijgaande instruktie van de KNVB: "
Ouders-Verzorger.pdf"

Bouke Derks