Kidsclub zomerwedstrijd
dinsdag 14 augustus 2018 - 16:21

Hoi KC-leden,

Hopelijk zijn jullie nog aan het genieten van de laatste vakantiedagen. Hebben jullie sportief gespeeld met de frisbee die jullie van ons hebben ontvangen? We hebben al een aantal ontzettend leuke inzendingen ontvangen. Het zou leuk zijn, wanneer we er nog meer van jullie mogen ontvangen. We hebben namelijk prachtige prijzen voor de drie leukste, mooiste, grappigste of origineelste inzendingen.

De prijzen, beschikbaar gesteld door Intersport Oosterhout en ING, zijn absoluut de moeite waard! Heb je nog een leuke vakantiefoto waar jij met je frisbee op staat en wil je meedingen naar één van de mooie prijzen, stuur dan voor 31 augustus jouw foto naar kidsclub@vvdongen.nl.

(Geef wel even duidelijk aan of je foto vertoond mag worden op de site of op andere social media.)

Met vriendelijke groet,

Linda van de Sande