Vacature: Organisatie Pupil vd Week-Penaltybokaal
vrijdag 17 augustus 2018 - 12:35

Kees van Dongen heeft na vele jaren van vlekkeloze organisatie aangegeven te stoppen met het organiseren van evenement “de Pupil van de Week -  De Jong Fruit Penaltybokaal” wat tijdens elke thuiswedstrijd van Dongen 1 plaatsvindt. Een prachtig evenement, wat door onze jeugd zeer gewaardeerd wordt. "Mijn droom is uitgekomen!", "Ik heb een superleuke dag gehad", "Ik kon er 's nachts niet van slapen, zo leuk vond ik het dat ik Pupil van de Week mocht zijn"; zomaar wat reacties van jeugdleden die het een keer van dichtbij mochten meemaken.

Bijna al onze jeugdleden dromen ervan Pupil van de Week te zijn en een wedstrijd van Dongen 1 van dichtbij te beleven. Het zou dus ontzettend jammer zijn als we daar niet mee door kunnen gaan.

Daarom zijn wij op zoek naar iemand die deze taak van Kees wil overnemen. Ben jij diegene die dit op je wil nemen en onze jeugdleden niet teleur wil stellen? Laat het ons dan snel weten!

Neem voor meer informatie (vanaf 22 augustus) contact op met Peter van Heteren, tel. 06 – 21 15 10 47.

Kees,  ontzettend jammer dat je stopt, maar superbedankt voor al die jaren dat jij dit evenement mogelijk hebt gemaakt!