Start competitie na bekeruitschakeling
zaterdag 25 augustus 2018 - 09:27

1Afgelopen woensdag slaagde Dongen er niet in een plek te veroveren in het 'grote' KNVB Bekertoernooi. In de 2e kwalificatieronde was ODIN'59 uit Heemskerk te sterk en won dankzij een strafschop in de 1e helft met 1-0. Dongen was niet machtig genoeg om in het restant van de wedstrijd deze stand om te buigen. En dus eindigt, net als afgelopen seizoen, het bekerseizoen voor Dongen al voortijdig. Jammer, maar nu kan het vizier helemaal op de competitie worden gericht die zondag start. In het derde seizoen Derde Divisie start Dongen met een uitduel tegen TEC uit Tiel. TEC degradeerde afgelopen seizoen uit de 2e divisie, maar kennen we nog van een aantal jaren terug. Een goede ploeg die ook zeker dit jaar weer bovenin mee zal willen draaien. De wedstrijd begint om 14.30 uur. De bus vanaf Sportpark de Biezen vertrekt om 11.45 uur.