VACATURE: Stadionomroeper
maandag 27 augustus 2018 - 10:54

Na jaren trouwe dienst als "stadionomroeper" tijdens de thuiswedstrijden van Dongen 1, heeft Frank van Heteren eind vorig seizoen aangeven te stoppen. Helaas is het ons nog niet gelukt een opvolger te vinden.

Wil jij je stem graag laten horen, vind je het een uitdaging om een groot publiek toe te spreken en wil jij onze nieuwe stadionomroeper worden?

Lees dan snel verder!

Wat houdt dat in?
Bij thuiswedstrijden van Dongen 1 bekijk je de wedstrijd vanuit de beste plek van het sportpark. In je eigen skybox heb je een microfoon en een muziekinstallatie tot je beschikking. Voor aanvang van de wedstrijd zorg je met de juiste muziek voor de opwarming van het publiek en spelers, je geeft de opstellingen door, benoemt de wedstrijdsponsor en tijdens de wedstrijd hou je het publiek op de hoogte van het scoreverloop en de doelpuntenmakers. Je bent beschikbaar op speeldagen van ca. 13.30 uur tot 16.30 uur.

Jij bent
Communicatief, doortastend, integer, humoristisch, teamgericht, enthousiasmerend, kwaliteitsbewust, stijlvol en aanstekelijk. Je hebt oog voor sfeer, organisatie en belangstelling voor clubgebeuren.

Wat bieden we jou
-          Een toplocatie van waaruit je droog en warm een totaaloverzicht op het veld hebt.

-          Om te voorkomen dat je van het praten een droge keel krijgt, wordt koffie/thee voor je verzorgd.

-          Je bouwt een persoonlijke relatie op met een groot en divers publiek van voetballiefhebbers en supporters.

Ben jij een groot voetballiefhebber met hart voor VV Dongen die kan relativeren tot op het niveau van gezonde neutraliteit? Dan is dit echt iets voor jou! Kunnen we meerdere personen vinden voor deze leuke vrijwilligerstaak, dan kunnen jullie de wedstrijden onderling verdelen.

Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur dan een mail naar info@vvdongen.nl.