LET OP: Controleer je wedstrijd in de Voetbal.nl app!
woensdag 29 augustus 2018 - 20:58

Met ingang van dit seizoen gebruiken diverse pakketten van Sportlink om jullie te informeren over wedstrijden, uitslagen, veld- en kleedkamerindelingen etc. Binnenkort kun je dit allemaal zien op de tv-schermen in de kantine, een scherm in de kleedkamers, op onze website en op je telefoon via de Voetbal.nl App.

De overgang naar deze pakketten loopt nog niet vlekkeloos.

Als gevolg hiervan worden wedstrijdwijzigingen in Sportlink (nog) niet overgenomen op de site.
Dat betekent dat er voor komende weekend verkeerde tijden en ook mogelijk wedstrijden op de site kunnen  staan. Check daarom voor de zekerheid jouw wedstrijd in de voetbal.nl-app, op de voetbal.nl website of informeer bij je leider!

Voetbal.nl website en voetbal.nl app
Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres wat bekend is bij onze ledenadministratie.

Wil jij ook als Player of the Match gekozen worden?
En niet onbelangrijk, kijk in de Voetbal.nl app ook direct goed naar je instelling voor je ‘zichtbaarheid’. Want daarmee bepaal jij of je door andere spelers als player of the match gekozen kan worden en of je foto en naam ook zichtbaar zijn in de app (en eventueel op de website van de club). Toch veel leuker als je alle foto’s en namen van je teamgenoten of andere teams terugziet in de app?! De zichtbaarheid pas je in de app aan bij Instellingen – Mijn persoonsgegevens.

Installeren app

1.            Installeer de Voetbal.nl app via de Appstore (iOS) of Playstore (Android)

2.            Registreer je met het emailadres waarmee je bij Dongen bent ingeschreven.  Geen of verkeerde email bij ons bekend? Mail het juiste adres naar ledenadministratie@dongen.nl.

3.            Inloggen in de app en het systeem zal jou herkennen als lid van Dongen en alle, voor jou relevante, club- en teaminformatie tonen.