VACATURE: Scheidsrechter lagere senioren
vrijdag 31 augustus 2018 - 09:54

Om de wedstrijden van onze lagere seniorenelftallen op zondag te leiden, zijn wij op zoek naar scheidsrechters.

Als scheidsrechter leid je de wedstrijd in goede banen. Je kent de regels als geen ander en zorgt dat iedereen deze naleeft. Op het moment dat dit niet gebeurt, grijp je zelfverzekerd in. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. En kunnen spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal draait; lekker voetballen!

Wat vragen wij?
Voetballiefhebber, evenwichtig, leiderschap, zelfverzekerheid, snel kunnen beslissen

Wat bieden wij?
Plezier, waardering en voldoening. Een wedstrijd is telkens weer een uitdaging. Als je een vaste waarde wordt binnen onze groep verenigingsscheidsrechters, ontvang je per wedstrijd een vergoeding.

Tijdsbesteding
De wedstrijden vinden op zondag plaats, meestal om 10.00 uur of 12.00 uur en duren 2x 45 minuten.

Meer informatie
Heb je ervaring als scheidsrechter en lijkt het je leuk zo nu en dan een wedstrijd te leiden? Meld je dan nu aan via info@vvdongen.nl of vraag om meer informatie via onze scheidsrechterscoördinator Matthijs van Dam, te bereiken op 06-27387275 of matthijs1991@hotmail.com