Ruime winst veteranen
zondag 9 september 2018 - 16:04

Kamelen winnen met grote cijfers bij OVV’67

Na het vervelende verlies van vorige week, herpakken de veteranen zich. De uitwedstrijd bij OVV’67 wordt met ruime cijfers gewonnen. Met een ruststand van 1 – 4, lopen de kamelen zelfs uit naar een 2 – 9 eindstand.
Het hing wel een beetje in de lucht. Op de donderdagtraining zijn maar liefst 19 kamelen aanwezig. Volop enthousiasme en gedrevenheid. Daar is menig team jaloers op. Op de wedstrijddag zelf zijn er wat minder voetballers, maar van voldoende kwaliteit.
Nu moet ook wel gezegd worden dat OVV’67 niet zo sterk in deze wedstrijd opereert. De reserve shirtjes van het team uit Oosteind zitten aardig strak. Er zit geen speler op hun reservebank. Tegen zo’n team moet je de hele wedstrijd met volle overgave blijven voetballen, en dat deden de Dongen vets. Met de ruime cijfers tot gevolg.

En verder over deze wedstrijd:
De coach is wederom Cees.
De reserves vandaag zijn Wiljan, Peter (Pij.) en Jan.
De doelpuntenmakers zijn Frank, Rob (3x), Brett, Jeroen (3x) en Peter (Pij.).
De overige spelers zijn Ed, Chrittiën, Erwin, Eric, Joan, Peter (Pe.) en Jeffrey.
De supporters zijn Toon, Hans (en Lucky), Ad en Frans.

JanB