Grote Clubactie van start!
maandag 16 september 2019 - 17:55

Op zaterdag 14 september start de Grote Club Actie.

Elk jaar een groot succes en we hopen dit jaar wat meer loten te kunnen verkopen dan vorig jaar.

En dat moet lukken dit jaar. Naast de normale verkoop van loten is het dit jaar voor ons mogelijk ook digitaal loten te verkopen

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!

Met het bestuur is overeengekomen dat de opbrengst van de Grote Club Actie voldoende besteed zal worden aan

grote verplaatsbare doelen voor de trainingen van JO13 t/m veteranen en indien mogelijk trainingsjas of trainingspak voor onze trainers.

De kopers van de loten maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september.

Wat hebben we vorig jaar met de opbrengst gedaan?

Met de opbrengst van vorig jaar hebben we de nieuwe goaltjes voor onze JO7 pupillen gekocht.

Winactie

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen voor de lotenverkopers:

·         Het team dat de meeste loten verkoopt verdient een verrassende hoofdprijs

·         De allerbeste lotenverkoper krijgt een voetbal-tenue of trainingspak ter waarde van max. € 150 te besteden bij Intersport Oosterhout

·         De nummers 2 en 3 worden pupil van de week bij een wedstrijd van Dongen 1 (op een nader te bepalen datum).

·         Verkoop je 35 loten of meer dan krijg je een door Dongen 1 gesigneerde bal.

Verkoopwedstrijd

Ook dit jaar organiseert de Grote Clubactie een verkoopwedstrijd speciaal voor lotenverkopers t/m 13 jaar. De beste lotenverkopers (landelijk) maken kans op prachtige prijzen

Superloten

Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is dé manier om de inkomsten voor je vereniging te vergroten. Het heeft namelijk een verkoopwaarde van €150,- (50 x €3 per lot), waarvan 80% naar de vereniging gaat. Voor de Superloten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft bovendien kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. €5.000,-) voor onze vereniging! Wij dagen onze seniorenteams uit om zo’n superlot te kopen!

Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Ondersteuningsteam Grote Club Actie VV Dongen

Sandra Klijn