Kidsclub nieuws!
dinsdag 11 september 2018 - 14:51

Beste Kidsclubleden,

Helaas moeten we jullie melden dat we zondag de line-up niet kunnen verzorgen. Er hebben zich te weinig kids aangemeld. Hierdoor zal de KC op zondag niet aanwezig zijn op het sportpark de Biezen.

We zijn bezig met het organiseren van een kindermiddag op het terrein van onze naamgever Van den Noort.

Het belooft een leuke, gezellige, sportieve en ook leerzame middag te worden. Deze middag zal op zaterdag 27 oktober in de loop van de middag zijn. Houd de mail en site van vv Dongen goed in de gaten voor verdere informatie.

Daarnaast zijn bij ons de winnaars van de frisbeefotowedstrijd bekend. Dani Verbunt, Elise Verheijen, Ruben Oomens, Dean Schara, Sjors van der Sanden, Julia van Loon, Jort van Loon, Niek Verharen, Rik Verbunt, Bram Kimenai en Samuel Hamers, bedankt voor jullie inzendingen!

Het was dus best een lastige klus om te bepalen, welke een prijs zou verdienen. De spelers van de selectie hebben gestemd welke foto's 1e, 2e en 3e zijn geworden. De winnaars zijn inmiddels al op de hoogte gebracht.

We zullen de foto's ook nog op de site publiceren. Mocht u daar bezwaar tegen hebben, laat dat dan even weten, door een mailtje te sturen naar kidsclub@vvdongen.nl