JO9 Champions League
maandag 1 oktober 2018 - 16:00

Ajax wint Champions League bij de JO9

Na een toernooiweek waarin eerst wedstrijden één tegen één werden gespeeld en vervolgens twee tegen twee, sloten de JO8-1 en JO9-1 de toernooiweek vrijdag af met het jaarlijkse drie tegen drie Champions League toernooi. De spelers werden onderverdeeld in verschillende Europese teams. In korte wedstrijdjes speelden alle teams tegen elkaar en werd gestreden om de Champions League beker. er werd vol enthousiasme gevoetbald en het bleef spannend tot het einde. De laatste poule wedstrijd tussen Real Madrid en Ajax moest de doorslag geven.

Team Barcelona bestaande uit Hugo, Ilias en Ida eindigde op de derde plaats. De tweede plaats was voor Team Real Madrid bestaande uit Semih, Samuel en Stan, de 1e plaats en wisselbeker ging echter naar Team Ajax, bestaande uit Enzo, Floris en Siem.

Proficiat Team Ajax!