Hoe installeer ik de Voetbal.nl app
zondag 4 november 2018 - 09:12

Met de voetbal.nl app (en onze website) blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, clubactiviteiten, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website. Binnenkort breiden we de app verder uit met informatie over trainingen en vrijwilligerstaken.

Registreren en account
M
aak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met je e-mailadres. Registreren kan ook via de website www.voetbal.nl. Na je registratie ontvang je een e-mail waarmee je je nieuwe account bevestigd.

Let op: ben je lid van VV Dongen? Gebruik dan bij het registreren voor de app hetzelfde e-mailadres als dat bij de club bekend is. Bij twijfel kun je dit navragen via ledenadministratie@vvdongen.nl. Wij kijken dan voor je na met welk e-mailadres je in onze ledenadministratie staat. Ook wijzigingen in je e-mailadres (of andere gegevens) kun je via dit mailadres doorgeven.

Spelerspasfoto
Ben je spelend lid van VV Dongen? De profielfoto in je voetbal.nl app is ook je spelerspasfoto!
Dit is door de KNVB zo gekoppeld. Zorg dus dat je goed herkenbaar op de foto staat, anders kan de scheidsrechter bepalen dat je niet mag spelen!

Wil jij ook als Player of the Match gekozen worden?
Met je account kun je onder andere inzien welke persoonsgegevens zijn vastgelegd. Bij de instelling voor je ‘zichtbaarheid’ bepaal jij of je door andere spelers als player of the match gekozen kan worden en of je foto en naam ook zichtbaar zijn in de app (en eventueel op de website van de club). Toch veel leuker als je alle foto’s en namen van je teamgenoten of andere teams terugziet in de app?! De zichtbaarheid pas je in de app aan bij Instellingen – Mijn persoonsgegevens.

Meer informatie over het gebruik van je persoonsgegevens vind je bij de instellingen en kun je nalezen in de informatie over het gebruik van persoonsgegevens.

Informatie over je eigen team
Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je je aan- of afwezigheid bij een wedstrijd via de app kan doorgeven, de player-of-the-match kunt kiezen en direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.

Pushberichten
Je kunt zelf bepalen of en welke pushberichten je via de voetbal.nl app vangt. Om deze berichten te ontvangen stel je in op welk apparaat je de pushberichten wilt ontvangen.

Gebruiken meerdere gezinsleden hetzelfde e-mailadres?
Na het inloggen vindt de koppeling van je account aan een persoon plaats. Om je persoonlijke programma te krijgen moet het e-mailadres van je account overeenkomen met het e-mailadres dat in onze ledenadministratie is geregistreerd.

De koppeling aan de persoon vindt na inloggen automatisch plaats. Als de account aan meer dan 1 persoon gekoppeld kan worden, omdat er meerdere personen zijn met jouw e-mailadres (bijvoorbeeld je kinderen), moet je na inloggen kiezen aan welke persoon je wilt koppelen. Door uit te loggen en opnieuw in te loggen, kan je opnieuw kiezen aan welke persoon je het account wilt koppelen.

Veelgestelde vragen
Hulp nodig bij het stap voor stap registreren? Klik dan hier. Heb je een vraag over de app? Dan kun je het antwoord wellicht vinden bij de veel gestelde vragen.