Kidsclub middag bij Van den Noort
vrijdag 2 november 2018 - 12:00

Zeer geslaagde middag bij Van Den Noort!

Afgelopen zaterdagmiddag waren de kinderen van de kidsclub uitgenodigd bij onze naamgeven Van Den Noort.

Na een kennismaking met ranja en snoepjes mochten de kinderen in 2 groepen het terrein op voor een puzzel-speurtocht tussen diverse afvalbergen, containers en vrachtwagens. Halverwege werd er een (zeer fanatieke!) afval-estafette gehouden waarbij de kinderen ook meteen leerden hoe ze afval moeten scheiden. De kinderen waren razend enthousiast en het weer werkte gelukkig goed mee.

Voor wie nog energie had, stond er een springkussen klaar. Tevens lag er een grote zandberg waar de kids zelf aan de gang konden met mini-graafmachines.

Ook hier ontbrak het niet aan allemaal lekkers. De speurtocht werd vervolgd. Na wat speur -en puzzelwerk hebben beide groepen de puzzel opgelost. De middag werd goed afgesloten met frietjes en een snack!

Joyce, Babs en Kees….Bedankt voor deze zeer geslaagde middag!

Bijgaand enkele foto's van deze leuke middag!