Jenny Rommens Vrijwilliger vd Maand Oktober
woensdag 7 november 2018 - 12:59

De vrijwilliger van de maand oktober is Jenny Rommens.

Jenny levert al enige tijd een heel actieve bijdrage aan de sponsorcommissie. Daarnaast heeft zij zich enorm ingezet rondom de wedstrijd tegen Willem II, bij activiteiten rondom Dongen Steunt, de jaarlijkse grote loterijen, activiteiten van de Business Club en tijdens thuiswedstrijden van Dongen 1 in het sponsorhome. Nu de voorzitter van de Sponsorcommissie Jeroen Zijlmans heeft aangegeven per 1 januari zijn werkzaamheden neer te leggen, heeft Jenny aangegeven een aantal zaken van hem op te pakken. Daar zijn we heel blij mee! Dus….dik verdiende titel voor Jenny!

Natuurlijk werd Jenny verrast met een mooie oorkonde en een heerlijk slagroomtaart, gesponsord door JUMBO Dongen. Helaas voor de overige leden van de sponsorcommissie ging de vergadering op die avond niet door, dus zij missen een stukje van de overheerlijk taart 😊.