Dertig plus (M/V) mini-toernooi en Kerstdrink op 22 december
zondag 11 november 2018 - 10:39

1Zet deze datum alvast in je agenda.

Op zaterdag 22 december is de KerstDrink van de veteranen in onze eigen Dongen kantine. De aanvang is 17.00 uur. Iedereen is daarbij van harte welkom.

Voorafgaand aan de borrel organiseren we een zeven tegen zeven mini toernooi, voor alle dertigplussers van onze vereniging. Dus zeker niet alleen veteranenleden, maar ook voetballers uit de zondagteams, leiders en trainers (M/V) en alle overige dertigplus leden die mee willen doen.
We verzamelen daarvoor die middag om 14.30 uur en laten het lot beslissen over de teamindeling. Op twee kleine veldjes houden we de toernooiwedstrijdjes en zijn op tijd weer klaar voor de borrel. Onder dat genot evalueren we de sportieve activiteit en verdelen we de prijzen.

Het is fijn dat een aantal zondagvoetballers ‘op leeftijd’ al hebben toegezegd om mee te doen. Ongetwijfeld sluiten andere verenigingsleden er bij aan. Je hoeft je vooraf niet aan te melden, en we zien je die dag bij de inschrijftafel. Zet deze datum al wel vast in je agenda.

30+ Veteranen