Voetbalvereniging Dongen
Webmail

€ 50,- verdienen?
dinsdag 12 februari 2019 - 23:17

1

Een club kan niet zonder vrijwilligers, maar ook zeker niet zonder sponsoren. De contributie die we ontvangen is bij lange na niet voldoende om de club te runnen en er voor te zorgen dat onze leden hun favoriete hobby kunnen uitoefenen. Daarom zijn wij zo blij met de bijdragen van sponsoren die VV Dongen een warm hart toe dragen.

Sponsoren gezocht
Zoals jullie allemaal kunnen zien hebben wij nog voldoende ruimte voor reclameborden langs onze velden. Daarnaast zijn er teams die geen sponsoruitingen hebben. En daar willen we wat aan doen! Leden, ouders van leden en volgers van VV Dongen hebben uiteraard een eigen netwerk waar misschien wel een sponsor tussen zit. Daarom doen we een beroep op jullie om mee te helpen nieuwe sponsoren te vinden.  

Wij een sponsor, jij € 50,-!
Heb jij of ken jij een bedrijf binnen je netwerk, vriendenkring, familie of buren die VV Dongen willen sponsoren? Dan kun jij zelf, snel en makkelijk geld verdienen! Hoe? Voor iedere nieuwe shirt- of reclamebordsponsor die jij aandraagt, belonen wij jou namelijk met € 50,- Dat is toch een mooie deal? 

Wat moet je hiervoor doen?
Meld de mogelijk geïnteresseerde sponsor aan via sponsoring@vvdongen Een lid van onze sponsorcommissie neemt dan contact op met de ondernemer. In onderling overleg bespreken we de mogelijkheden die wij de sponsor kunnen bieden. Wanneer de handtekening is gezet onder een nieuw sponsorcontract, dan ben jij € 50,- rijker!

Snel verdiend toch?