Hans Kuijsters Clubheld 2018
woensdag 5 december 2018 - 13:03

Hans Kuijsters is dit jaar uitgeoepen tot Clubheld van de gemeente Dongen! Hij werd gekozen met 285 stemmen en bleef daarmee Carla van Delft (DVVC) en Peter de Vet (ZV De Vennen) voor. Het was nog even spannend, want 2 dagen voor het sluiten van de mogelijkheid om te stemmen, stond Hans nog op 'slechts' 82 punten. Een oproepje op onze Facebookpagina bleek succesvol, want ruim 200 mensen brachten hun stem alsnog uit. Dank daarvoor!

Hans is al jaren de enthousiaste en bevlogen elftalleider van Dongen 1 en de perfecte schakel tussen spelers en technische staf. Daarnaast al jaren een zeer gewaardeerde vrijwilliger met hart voor de club.

Wij feliciteren Hans van harte met deze prachtige en verdiende opsteker! Hij was al onze clubheld, maar nu is hij het van heel Dongen!

Eindstand:
1 Hans Kuijsters - VV Dongen - Dongen                                285
2 Carla van Delft - VOETBALVERENIGING dvvc - Dongen  217
3 Peter de Vet - ZV De Vennen - Dongen                                48
4 Jan Oomens - VV Dongen - Dongen                                     31
5 Andre van Gool - olijmpia 60 dongen - Dongen                     27

Helaas kwam Hans wat punten te kort om tot regiowinnaar uitgeroepen te worden.

Clubhelden van de Amateursport is een initiatief van De Persgroep (BN De Stem en Brabants Dagblad).