Dongen verliest kansloos van UNA
zondag 9 december 2018 - 20:22

1 Op de eerste 10 minuten na kwam Dongen er totaal niet aan te pas vanmiddag in Veldhoven. Op alle fronten werden de Dongenaren afgetroefd en de 2-0 ruststand was niet meer dan terecht. Na rust hetzelfde beeld en UNA kon eenvoudig uitlopen naar 5-0. Pas in de 74e minuut kon de eerste kans voor Dongen genoteerd worden. Verder was het vooral tegenhouden en mocht Dongen nog van geluk spreken dat de score niet nog hoger opliep. Volgende week ontvangt Dongen Jong Volendam. Opnieuw een lastige tegenstander en dan zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden om een nieuwe afstraffing te voorkomen. Na afloop van de wedstrijd, de laatste wedstrijd voor de winterstop, is er De Derde Helft - Foute Christmasparty met een optreden van Richtig Rex (met dank aan "De vrienden van de kantine". Aanvang wedstrijd is 14.00 uur.