Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Bekendmaking DDOO teams 2018
woensdag 12 december 2018 - 12:12

1

De spanning kan er nu vanaf. De teams van Dongen voor het DDOO toernooi 2018 zijn bekend en worden nu ook als bijlagen bij dit stukje op de WEB-site geplaatst.
Zoals jullie kunnen zien zijn bij jeugd teams nog geen leider(s) ingevuld. We moeten die nog indelen, maar zoeken ook nog leiders voor diverse teams. Opgeven kan via ddootoernooi@gmail.com.
Als de reeds opgegeven leiders ook nog voor een andere leeftijdscategorie ingedeeld willen worden, geef dit dan nog even door aan ddootoernooi@gmail.com.
Zoals elk jaar zijn de team, m.u.v. de JO18/19 en JO16/17 categorie ingedeeld naar hun geboortejaar.
Hierdoor kan het mogelijk tot teleurstellingen leiden bij de jongste deelnemers, dat zij niet bij hun vriendjes en/of vriendinnetjes staan. Maar zoals gezegd, het geboortejaar is bepalend.
Diverse spelers zijn in 2 leeftijdscategorieën ingedeeld. Kijk daarvoor op de lijst “Spelerslijst DDOO vv Dongen 2018”. Daarop kan je zien in welk team of teams je bent ingedeeld.
Tenslotte nog een mededeling voor alle jeugdvoetballers van vv Dongen. Als je niet in een team voor het DDOO toernooi bent opgenomen en toch (nog) wilt meedoen, laat het ons weten. We kijken dan of je alsnog ingedeeld kan worden.

Wat vind je dus in de bijlagen:
1. Spelerslijst DDOO vv Dongen 2018. Dit is de alfabetische lijst.
2. Teams DDOO vv Dongen 2018. Dit is de lijst met teams per leeftijdscategorie.
3. Toernooi indeling 2018

Veel plezier tijdens het 25ste DDOO toernooi, fijne kerstdagen en een gezond, sportief en goed 2019.

Met sportieve groeten,
Tim Bouterse, Kees van Dongen, Gertjan Leeggangers, Kjell Voskuil en Bouke Derks
ddootoernooi@gmail.com