Dertig plus Mini toernooi en KerstDrink
zondag 16 december 2018 - 18:09

As zaterdag 22 december is het zover: de traditionele KerstDrink van de veteranen in onze eigen Dongen kantine. De aanvang is 17.00 uur. Alle Dongen-leden met partners en kinderen zijn daarbij van harte uitgenodigd.

We maken er een mooie Kerstmiddag van. Onder het genot van een drankje en een hapje genieten we even na van het afgelopen voetbaljaar. Tevens verrichten we de prijsuitreiking van onderstaand mini toernooitje. En als bijzondere afwisseling zal onze Kerstspeaker (Ludo, de in het Dongens sauwelcircuit bekende tonprater) zijn beschouwing geven op het Dongens voetbal, en in het bijzonder op dat van de veteranenafdeling.

Voorafgaand aan de borrel organiseren we dus een ‘zeven tegen zeven’ mini toernooi, voor alle dertigplussers van onze vereniging. Dus zeker niet alleen veteranenleden, maar ook voetballers uit de zondag teams, leiders, trainers, bestuursleden en alle overige dertigplus leden (m/v) die mee willen doen. Het is een informeel, verenigingsbreed en gezellig evenement. Het is fijn dat een aantal zondag voetballers ‘op leeftijd’ al hebben toegezegd om mee te doen. Ongetwijfeld treffen we vele andere verenigingsleden.

Meld je voor dit sportieve deel om uiterlijk 14.30 uur in de kantine bij de inschrijftafel. Daar laten we het lot beslissen over de teamindeling. Neem je trainingskleding mee, en de organisatie zorgt voor flitsende teamhesjes.

Nou, tot zaterdag.
Team dertig plus.