VACATURE: Vrijwilligerscoördinator
zondag 23 december 2018 - 20:04

Achter alle sporthelden staan nog grotere helden: de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen kan sporten en dat talent zich kan ontwikkelen. Ook bij onze vereniging geldt dit! Om alles in goede banen te leiden, zoeken wij per direct een VRIJWILLIGERSCOöRDINATOR.

Als vrijwilligerscoördinator zorg je samen met de leden van de vrijwilligerscommissie voor uitvoering van het vrijwilligersbeleid. Jullie zijn aanspreekpunt voor de verschillende commissies en vrijwilligers en proberen actief nieuwe vrijwilligers te werven. De vrijwilligerscommissie zorgt voor de doorontwikkeling van de vrijwilligersmodule van Sportlink.

JIJ:

- weet mensen te motiveren voor een vrijwilligersrol binnen VV Dongen

- bent enthousiast en

- weet van aanpakken

Daarbij komen je communicatievaardigheden uitstekend van pas.

Interesse?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Of wil je hier meer informatie over ontvangen? Stuur dan een mail naar info@vvdongen.nl.