Kampioenen galerij DDOO 2018
zondag 30 december 2018 - 13:01

Succesvol jaarlijks DDOO toernooi is weer geëindigd met veel kampioenen.

Het jaarlijkse DDOO toernooi 2018 is afgelopen week van 24 t/m 29 december 2018 gehouden. Dit jaar was het een bijzondere uitgave, omdat het de 25ste editie was. Daarbij willen we de hoofdsponsor Janssen Accountants en alle toernooisponsoren alvast bedanken voor hun bijdrage. En dat zijn: met name: ANWB Rijopleidingen, Autoschade Service van Peer, B.V. ’t Winkeltje, Café de Salamander, Cigo Dongen, de Jong Kozijnen B.V., Eco Door, Hawedo, Leijten Digitaal Drukken, Rema Tip Top Material Handling – TSN, René de Jong Montage, Sinatec Europe, Trophy Nederland, Van den Bosch Makelaars, van Dongen Assurantiën Dongen B.V. en Wildhagen Metselwerken. Zonder alle toernooi en advertentie sponsoren zouden wij niet zo’n grandioos toernooi voor de voetballende Dongense jeugd kunnen houden. Maar ook dank aan het publiek dat de toernooidagen in grote getalen is komen kijken. Wij hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de voetbalkunsten van deze Dongense jeugd. De voetballers zelf hebben, gezien het vertoonde spel en de plezier dat zij uitstraalden, zonder meer genoten van dit toernooi. Alle spelers en leiders kregen als aandenken o.a. een fles Club Shampoo mee met een opdruk van het logo van de hoofdsponsor en van het DDOO.
Tenslotte ook dank aan alle medewerkers voor hun bijdrage.

De winnaars van de diverse toernooien zijn:
Maandag 24 december:

Nr. 1 = AS Roma
Nr. 2 = Real Madrid
Nr. 3 = Barcelona

Klik hier voor de foto's

De DDOO commissie wenst tenslotte iedereen een gezond, gelukkig en sportief  2019!