Leuk minitoernooi en gezellige Kamelen Kerst Drink
woensdag 26 december 2018 - 19:08

1Kerst is voorbij, maar we kijken nog terug op een leuk dertig plus kersttoernooitje. En ook de aansluitende Kamelen Kerst Drink is een succes. Dank aan alle hulpkrachten en sponsors die op zaterdag 22-12 betrokken waren bij deze evenementen.

Vier 30+ teampjes kwamen uit de koker om zich in 20 minuten durende partijtjes aan elkaar te meten. Geheel in veteranenstijl werd er op echt gras gestreden (C-veld). In bijna allemaal enerverende wedstrijdjes is er volop gescoord. Drie teams eindigden met evenveel punten, maar "team oranje" van keeper-captain Cees Brants heeft het beste doelsaldo. Bij de prijsuitreiking geen beker, maar welverdiende mooie woorden en lof. Nu bleek dat Cees nimmer een eerste prijs gewonnen had, en derhalve is alsnog een bokaal aangevoerd om hem en zijn team daarmee op de gevoelige plaat vast te leggen.

Die prijsuitreiking was al tijdens de Kamelen Kerst Drink. Veel leeftijdsgenootjes waren er bij aanwezig. Niet alleen de ruime leeftijdscategorie├źn van de vets, maar ook andere dertigplussers van de vereniging (waarvan een enkeling na dispensatie). Het was zeker ook leuk een aantal zondagvoetballers erbij te hebben.

De onderbreking bestond deze middag uit een optreden van Kerstspeaker (Tonpraoter) Ludo, die het veteranenvoetbal belichtte. Daarbij werden ook enkele voetballende kamelen op de korrel genomen, hetgeen een bijzonder humoristisch schouwspel werd.

Het was een mooie namiddag.
Team dertig plus.