Meliksah Sahan Vrijwilliger in de Schijnwerper
woensdag 9 januari 2019 - 19:43

Sandra van de Ven wees Meliksah Sahan aan als de volgende Vrijwilliger in de Schijnwerper. Hieronder maak je nader kennis met deze enthousiaste jeugdtrainer:

Roepnaam
Meliksah

Achternaam
Sahan

Verliefd/verloofd/getrouwd
ik ben al 19 jaar getrouwd met Suzan.

Werk/opleiding
Ik heb de mavo en havo gedaan. Ik ben heel lang APK keurmeester geweest maar zit nu sinds een aantal jaren op de vrachtwagen.

Hobby’s
Grootste hobby is trainingen voorbereiden en geven.

Ik ben minder goed in
Voor langere tijd georganiseerd blijven.

Favoriete muziek
Muziek is moeilijk kiezen maar Top 2000 van Radio 2 komt goed in de buurt.

Beste film/serie
Film ook moeilijk. Zijn er zoveel maar de laatste was Avatar.

Favoriete voetbalclub
VV Dongen, leukste team JO10-1

Favoriete speler
Pasa en Kabil Sahan

Vrijwilligerstaak
trainer

Hoeveel tijd ben je er aan kwijt?
Het voelt niet alsof ik er tijd aan kwijtraak maar meer als ‘tijd goed besteed’.

Waarom ben je vrijwilliger geworden?
Geen speciale reden. Ze hadden een trainer/leider nodig en ik bood mijn diensten aan en sindsdien ben ik blijven hangen.

Wat is er leuk aan jouw vrijwilligerswerk?
Betrokken zijn bij de opleiding van jonge voetballers en hun kwaliteiten zien groeien.

Wat is er minder leuk aan?
17 miljoen inwoners en 16,5 miljoen bondscoaches ,dan weten de meesten wel wat ik bedoel.

Hoe moeten vrijwilligers gewaardeerd worden?
Ik denk dat je ze niet voor lief moet nemen, af en toe wat waardering vanuit de club, maar ik denk dat dat bij VV Dongen wel goed geregeld is. Schouderklopje is genoeg. Als mensen het gevoel hebben dat het werk gewaardeerd wordt, dan is dat voldoende.

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die nog geen vrijwilligerstaak uitvoeren?
Gewoon een keertje proberen, het is veel leuker dan de meesten denken.

Welke vrijwilliger verdient volgens jou een bloemetje en wordt de volgende “Vrijwilliger in de schijnwerper”?
Rene Schellekens. Staat altijd klaar om te helpen waar het kan, dan trainer dan leider soms grensrechter en altijd super positief .