FCenergie.nl partner van Dongen
zondag 20 januari 2019 - 12:47

Bedrijfsinformatie

FcEnergie.nl, partner van VV Dongen

FcEnergie.nl is dé energieleverancier met voorliefde voor voetbal. Bovendien

is zij partner van VV Dongen. Door je aan te sluiten bij FcEnergie.nl profiteer

je van lage energietarieven én steun je de club met een vast bedrag per maand.

Geld dat wij anders kwijt zouden zijn aan reclame. In plaats daarvan kan

VV Dongen weer allerlei sportieve doelen realiseren!

Bij FcEnergie.nl kun je kiezen uit diverse leveringsovereenkomsten van groene energie met verschillende looptijden. Als online leverancier van energie kan FcEnergie.nl haar energie goedkoop aanbieden.

Sluit je aan!

EnergyZero

EnergyZero is de oprichter van FcEnergie.nl. EnergyZero heeft als doel om al haar klanten een energierekening van nul euro te sturen voor CO2-neutrale energie. Het uitgangspunt is energie tegen inkoopprijs. Goed voor je portemonnee en goed voor onze duurzame energievoorziening in Nederland. Als online energiebedrijf gebruikt EnergyZero apps en competities om de onderwerpen 'energie' en 'energiebesparing' leuk, uitdagend en sociaal te maken. EnergyZero voert labels als Mijndomein Energie, Bas Dongen Energie en FcEnergie.nl met als eerste partner VV Dongen.

Acties

Aansluiten bij het FcEnergie.nl levert de club 25% van de vaste leveringskosten op. Dat is zo’n € 2,50 per maand bij gas en elektriciteit. Euro’s die EnergyZero anders aan reclame op internet en tv kwijt zou zijn! Je kunt kiezen uit alle producten via EnergyZero.nl. Als je klikt op het VV Dongen logo op de website en je selecteert FcEnergie.nl/VV Dongen, dan sta je automatisch geregistreerd als lid. Als je een offerte aanvraagt en accepteert, zorgen wij voor de rest! EnergyZero behoort tot de voordeligste energieleveranciers van Nederland. Kijk maar eens op Independer.nl.

Sluit je aan!

Als je aansluit bij FcEnergie.nl via partner VV Dongen profiteer je niet alleen van goedkope energie, maar krijg je ook twee kaartjes voor de VV Dongen Businessclub voor één thuiswedstrijd van Dongen 1, inclusief enkele consumpties voor, tijdens en na de wedstrijd!

Contact

Chat met ons op www.energyzero.nl, stuur je vraag naar support@energyzero.nl of bel onze klantenservice 010 307 48 90.