FC Energie, partner en sponsor van vv Dongen
maandag 11 februari 2019 - 09:07

3

FC Energie, partner én sponsor van vv Dongen
 
20 januari werd er in de rust van de wedstrijd tegen Hercules een teamfoto gemaakt. Maar dit keer was het wel een bijzondere team foto op sportpark de Biezen. Het waren deze keer de clubscheidsrechters die op de foto werden gezet. 
FC Energie, partner van vv Dongen, levert energie tegen een eerlijke prijs. En om dit kracht bij te zetten, heeft FC Energie besloten om de scheidsrechters te sponsoren. Het zijn juist ook de scheidsrechters die ervoor zorgen dat de wedstrijd een eerlijk verloop krijgt. 

Zo zijn alle scheidsrechters in het nieuw gestoken. Vanaf nu zullen zij met trots logo van FC Energie trots op hun borst. 
 
Rob Simon is vanuit Energie Zero de man achter FC Energie. Hij is verantwoordelijk voor het mogelijk maken van deze mooie tenues. 
Natuurlijk werd hij dus met een mooie bos bloemen bedankt voor deze prachtige sponsoring.
 
FcEnergie.nl is dé energieleverancier met voorliefde voor voetbal. Bovendien is zij partner van VV Dongen. Door je aan te sluiten bij FcEnergie.nl profiteer je van lage energietarieven én steun je de club met een vast bedrag per maand. Geld dat zij anders kwijt zouden zijn aan reclame. In plaats daarvan kan VV Dongen weer allerlei sportieve doelen realiseren!
 
Sluit je aan, ga naar www.FcEnergie.nl